Cvrcak Header

Predstava se izvodi ginjol lutkama i lutkama kazališta sjena. Može se prilagoditi bilo kojem blagdanu, važnim događanjima i dobi djece.

Ovo je glazbena priča o cvrčku koji glazbom usrećuje, razveseljava i stvara ugodu svima koji ga slušaju i okružuju.

CCrvcak_Body.gifrčak voli svoj posao. Pjevajući i svirajući uživa, a u isto vrijeme oko sebe širi pozitivnu i poticajnu energiju. Dok zaneseno svira, pjeva i sklada pjesme za svako godišnje doba, često zaboravi brinuti o sebi i svom zdravlju, ali zato su tu posebni prijatelji mravi, koji prepoznaju da crvčak zanemaruje sebe i svoje potrebe, pa mu pomažu u osvještavanju materijanih i nematerijanih vrijednosti.Kroz predstavu djeca upoznaju o osvještavaju vrijednosti i značaj zajedničkog istraživanja i izražavanja te kako se tijekom stvaranja novih doživljaja i izražavanja timskim, zajedničkim radom lakše dolazi do cilja. Kroz druženje i međusobno slušanje stvaraju se nova, drugačija i različita rješenja, osvještava se radnost zajedništva u stvaranju glazbe ili rješavanju bilo kojeg drugog zadatka.

Cijela glazbena priča naglašava važnost uspostave i razvijanje dobrih odnosa temeljenih na odanosti, poštvanju i spremnosti na međusobno pomaganje slabijima, bolesnima, ugroženima...

BESPLATNE RADIONICE ZA ODGAJATELJE/UČITELJE!

Ove pedagoške godine vrtićima i osnovnim školama nudimo posebnu
ponudu besplatnih radionica za odgajatelje/učitelje.

Obratite nam se za više informacija putem kontakt forme ovdje.  

Naše predstave

  • Kazališne predstave namijenjene su djeci od godine i pol do deset godina starosti.
  • Predstave su prilagodljive uzrastu i interesima djece.
  • Trajanje predstave od 30 do 40 minuta, ovisno o dobi i interesima djece.
  • Cijena predstave po djetetu iznosi 25-30 kn, ovisno o broju djece.

Naš program i obavijesti

Program lutkarskog  kazališta  Svijet lutaka  do sada je  prikazivan u dječjim vrtićima, osnovnim školama, knjižnicama,gradskim trgovinama i festivalima, velikim trgovačkim centrima i drugim  prostorima u kojima se okupljaju djeca.

Voditeljica

voditeljica

Voditeljica kazališta Svijet lutaka je Ivka Babić -odgajatelj lutkar  s dugogodišnjim iskustvom i edukacijom iz područja kazališno–scenske umjetnosti

Galerija

img 4436 20110805 1494508773