EMER SLIKA

ELMER I IZGUBLJENI MEDO
David Mckee
(Dob 1,5 – 5)
Predstava je nastala prema slikovnicama Davida Mekleea iz biblioteke Žabice, a u suradnji s izdavačkom kućom Golden marketing-Tehnička knjiga.
Elmer je lutkarska priča o neobičnom, veselom, bezbrižnom, nesebičnom, šarenom i posebnom sloniću. Elmer se svojim šarenim tijelom razlikuje od drugih slonova i to ga malo brine. U isto vrijeme umiruje ga saznanje da mu se svi raduju i često se s njim druže. Nakon igre s Malim Slonom Elmer saznaje da je Mali Slon izgubio medvjedića, svoju omiljenu igračku i da neutjašno tuguje. Svi žele pomoći Malon Slonu na različite načine, ali ga ne uspiju utješiti. Elmer mu posuđuje svog medvjedića, a sam odlazi u potragu za izgubljenim medvjedićem. U traženju mu pomaže crno bijeli slon Wilbur. U šumi susreću razne životinje, ali nitko im ne može pomoći u potrazi za omiljenom igračkom Malog Slona. Kako ipak uspiju naći medvjedića i razveseliti Malog Slona?!
Doživljaj lutkarske priče je obogaćen mnoštvom šumova i zvukova šume, veselim songovima, plišanim kazališnim ginjol lutkama i scenom koja dočarava šumu. Predstavom nastojimo potaknuti osjetljivost i razumijevanje za osjećaje drugih i suosjećanje s drugima, spremnost pomaganja onima kojima pomoć treba uključujući i odgađanje zadovoljenja vlastitih potreba radi drugih. Istovremeno djetetu pomažemo osvijestiti osjećaj sigurnosti i povjerenja u osobe kojima smo uvijek posebni, jedinstveni i najvažniji, koji su uvijek tu kad ih trebamo.

BESPLATNE RADIONICE ZA ODGAJATELJE/UČITELJE!

Ove pedagoške godine vrtićima i osnovnim školama nudimo posebnu
ponudu besplatnih radionica za odgajatelje/učitelje.

Obratite nam se za više informacija putem kontakt forme ovdje.  

Naše predstave

  • Kazališne predstave namijenjene su djeci od godine i pol do deset godina starosti.
  • Predstave su prilagodljive uzrastu i interesima djece.
  • Trajanje predstave od 30 do 40 minuta, ovisno o dobi i interesima djece.
  • Cijena predstave po djetetu iznosi 25-30 kn, ovisno o broju djece.

Naš program i obavijesti

Program lutkarskog  kazališta  Svijet lutaka  do sada je  prikazivan u dječjim vrtićima, osnovnim školama, knjižnicama,gradskim trgovinama i festivalima, velikim trgovačkim centrima i drugim  prostorima u kojima se okupljaju djeca.

Voditeljica

voditeljica

Voditeljica kazališta Svijet lutaka je Ivka Babić -odgajatelj lutkar  s dugogodišnjim iskustvom i edukacijom iz područja kazališno–scenske umjetnosti

Galerija

img 4436 20110805 1494508773