Kombinacijom ginjol lutaka i kazališta sjena dočaravamo djeci proces rasta i razvoja biljaka u vrtu koje dijete ne može uočiti i doživjeti u svakodnevnom životu. Djeca kroz sadržaj predsatve ciljano uče odnose, uzročno posljedične veze prirodnih događanja, te međuzavisnost biljaka, kukaca, životinja i ljudi.

Kroz priču je djeci omogućeno uočavanje i stvaranje spoznaja o problemskim situacijama, te stvaranje plana rješavanja istih. Poticanje kreativnog razmišljanja kroz pružanje prilike za pronalaženjem uspješnog rješenja. Predstava je usmjerena na osvještavanje značaja pomaganja kroz male i velike stvari i djela, jer ponekad je i ona najmanja pomoć presudna za postizanje uspjeha. Predstava je pored svog zabavnog sadržaja vrlo edukativnog karaktera.

djed i repa

 

 

BESPLATNE RADIONICE ZA ODGAJATELJE/UČITELJE!

Ove pedagoške godine vrtićima i osnovnim školama nudimo posebnu
ponudu besplatnih radionica za odgajatelje/učitelje.

Obratite nam se za više informacija putem kontakt forme ovdje.  

Naše predstave

  • Kazališne predstave namijenjene su djeci od godine i pol do deset godina starosti.
  • Predstave su prilagodljive uzrastu i interesima djece.
  • Trajanje predstave od 30 do 40 minuta, ovisno o dobi i interesima djece.
  • Cijena predstave po djetetu iznosi 25-30 kn, ovisno o broju djece.

Naš program i obavijesti

Program lutkarskog  kazališta  Svijet lutaka  do sada je  prikazivan u dječjim vrtićima, osnovnim školama, knjižnicama,gradskim trgovinama i festivalima, velikim trgovačkim centrima i drugim  prostorima u kojima se okupljaju djeca.

Voditeljica

voditeljica

Voditeljica kazališta Svijet lutaka je Ivka Babić -odgajatelj lutkar  s dugogodišnjim iskustvom i edukacijom iz područja kazališno–scenske umjetnosti

Galerija

img 4436 20110805 1494508773